Intro
Få overblik og indsigt i virksomhedens
skjulte ressourcer og eventuelle stopklodser

- og med dette også et solidt afsæt for at kunne opnå
vækst, synergi, bedre bundlinje, øget arbejdsglæde
og motivation samt mere klarhed og retning

Kontakt mig

Ressourcekonsulent

Få mere mere HELHED, STYRKE, VÆKST og INDTJENING i din virksomhed

Med en organisationsopstilling får du hjælp til at læse din organisation - samt indsigt i de skjulte ressourcer som kan styrke og udvikle din organisation.

En organisatorisk opstilling kan synliggøre både den viden og de uudnyttede ressourcer, som ligger gemt under overfladen i de fleste organisationer. Og den kan kortlægge, hvilke usynlige dynamikker, mønstre og komplekse forviklinger der styrer organisationen.

Formålet med en organisationsopstilling er at identificere usynlige sammenhænge, for derfra at udvikle nye muligheder baseret på de ressourcer som fritlægges via en systemisk opstilling. Dermed skabes grundlag for synergi, vækst og øget bundlinje.

Begrænsninger, problemstillinger og udfordringer er et udtryk for uudnyttet potentiale i din virksomhed. Ved hjælp af systemisk tilgang, mine erfaringer og min toolbox, får du som leder hjælp til at definere de største showstoppere og finde det bagvedliggende potentiale.

Synergetic Leadership forener og favner systemisk opstilling med en lang række mere traditionelle ledelsesværktøjer. Synergetic Leadership er en mere holistisk måde at tænke organisation og ledelse i dag, hvor der er fokus på konsistens og synergi på tværs af forretningen.

Er du klar til det, så kontakt mig allerede idag for en uforpligtende samtale.

I kernen af årsagen ligger problemet og løsningen

Jeg har solid erfaring i at identificere den egentlige problemstilling, som ofte ligger dybere end det, som du oplever i din virksomhed. Mange står overfor udfordringer som fx.

  • manglende trivsel og motivation
  • stressede medarbejdere
  • røde tal på bundlinjen
  • høje omkostninger på reklamation
  • dårlig kommunikation
  • konflikter i ledelsesgruppen
  • uklare mål og værdier

Min mangeårige erhvervserfaring og egen proces har lært mig, at kunne skære ind til benet og finde kernen af den bagvedliggende årsag til vores udfordringer. Den har lært mig at facilitere en proces som tyddliggør det uforløste potential.

"I Nordic Technologies A/S har samarbejdet med Nils Rosted ført til synliggørelse, afklaring, retning og øget positiv udvikling i forretningen. Rent personligt har jeg genfundet arbejdsglæden, energien og troen i mit arbejde som CEO.
Ønsker du et mere meningsfuldt liv, både privat og professionelt, så kan jeg på det varmeste anbefale Nils Rosted og hans arbejde."
Lars Wulff Graversen
CEO, Nordic Technologies A/S

Områder og problemstillinger som jeg kan hjælpe dig med

Facilitering til ledere, der vil blive klogere på virksomheden

Det er let at have drømme. Det svære er at vide, hvordan man når derhen. Som facilitator er det min vigtigste opgave at hjælpe dedikerede ledere gennem blandt andet dynamiske faciliteringsprocesser med at synliggøre årsager og opnå den svære selvindsigt i forretningen, der gør det muligt at indfri virksomhedens fulde potentiale

Skab sammenhold, synergi og styrke

Jeg hjælper dig med at benytte den anerkendte ledelsestilgang, Synergetic Leadership, der har fokus på at skabe flow, synergi og sammenhold i jeres virksomhed. Således får I styrken til at nå jeres vision.

Identificér problemet. Indfri potentialet

I fællesskab stiller vi skarpt på jeres største problem, udfordring eller begrænsning. Vi finder ind til kernen af problemstillingen og løser det en gang for alle - i stedet for at lappe det med teambuildingøvelser og andet.

Find formålet med forretningen

Med min hjælp lærer du at spørge, ‘hvorfor?’ i stedet for ‘hvordan?’ til jeres måde at drive forretning. Med denne indsigt finder vi formålet i jeres virksomhed, hvilket vi bruger til at skabe mere motivation, mening og engagement for medarbejderne.

Se resultaterne på bundlinjen

Min mission er at skabe flow og synergi i virksomheden, der viser sig på bundlinjen. Derfor er mit arbejde altid drevet af at skabe resultater, der skaber en reel værdi for hele virksomheden og alle stakeholders.

Garanti for forandring

Organisationsoptilling er en international anerkendt måde at tænke organisation og ledelse i dag, hvor der er fokus på, helhed, konsistens og synergi på tværs af forretningen. Jeg er driven-by-results og garanterer derfor for resultaterne af mit arbejde. Hvis der ikke opleves positiv forandring ift relevante problemstilling efter 1-2 mdr. Udstedes der en kreditnota!

Skal vi skabe forandring?

Jeg hjælper gerne dig og din virksomhed til at styrke sammenholdet, indfri jeres potentiale og mærke forandringen i jeres synergi og vækst.

"Efter en periode med manglende flow i virksomheden tog vi kontakt til Nils Rosted. Det manglende flow kom bl.a. til udtryk i en stagnation af kundetilvækst samt omsætning. Allerede i perioden efter første møde med Nils oplevede vi en forandring. Nye kunder kontaktede os og hidtil usete muligheder omkring nye samarbejder dukkede op. Samtidig oplevede vi en generel større bevidsthed og klarhed omkring virksomhedens retning. Det kan bedst, beskrives som en form for blokering der nu er fjernet, hvorefter nye muligheder dukker op ud af det blå."

Andreas Pape Kjærsgaard,
Direktør, EXPERO ApS

Kontakt


Nils Rosted
Tlf: 41 17 46 07

Følg mig