Livscoach

Livscoach


Kærlighed er universel og tilgængelig for alle

Min erfaring er, at livet kan være nemt og sjovt. Og fyldt med glæde. Det kræver indsigt. Og bevidsthed.
I min verden er det både let og svært at genfinde kærligheden til sig selv.

Let fordi sandheden sidder i dit hjerte. Svært fordi vi ofte har blokeringer som lukker kontakten til hjertet. Ønsker du at leve frit fra hjertet, er det et valg, som du skal træffe hver dag.

Og du skal træffe valget om at ville forandring. Om at turde undersøge dine blokeringer som lige nu stopper dig i at udleve dit potentiale.

Jeg kan assistere og guide dig til mere lethed, flow, kærlighed, ro og balance. Til at du mærker forandringen og genfinder meningen med livet. Og du vil mærke en forandring, når du tør gå vejen.

Dybe forløsninger…
“Fantastisk, intens oplevelse, med masser af nærvær, kærlighed og ikke mindst forløsning af dybe følelser. Jeg er og føler mig dybt taknemmelig for den gave der var i og deltage i dag. Af hjertet tak til Nils Rosted og de tilstedeværende kan varmt anbefales”

Sanne Stern Christensen

Opløs blokeringerne og din lidelse vil ophøre

Mange af mine klienter kommer med følelser som angst, stress og uro, depression, sorg, vrede, smerte og problemer i parforhold. Jeg tror på, at de alle kan opløses, når vi finder den bagvedliggende årsag. Og den ligger altid i systemet. Familiens og slægtens system.

Når du oplever, at livet er svært og at du lider, skyldes det altid/oftest, at der er noget i dig som stopper dig. Jeg hjælper dig med at få øje på dine mentale og følelsesmæssige stopklodser. Intuitivt og kærligt guider jeg dig ind til det sted, hvor vi sammen opløser dem, og sætter dig fri.

Forandringen vil ske umiddelbart. Og kontinuerligt. Den vil forplante sig i dine relationer. Med dig selv. Og med andre. Du vil opleve mere frihed. Mere ro og glæde. Og at livet giver mening. Fordi det skal give mening hver dag.

“Dét, du er bevidst om, kan du styre. Dét, du ikke er bevidst om, styrer dig”

Ned i hjertet…
“Den længste rejse du kan tager, er rejsen fra dit hoved til dit hjerte– det har jeg fået bekræftet i dag, takket være dit nærvær og den tryghed jeg oplevede undervejs TAK Nils”

Charlotte Kjærgaard Mansouri. Jordemoder & ID Coach

At blive mødt præcis som du er og hvor du er lige nua

Når du træder ind i mit rum, vil jeg møde dig som den, du er, hvor du er lige nu i dit liv. Med empati, nærvær og åbenhed. Fordi det giver mig dybfølt mening, at se dig folde dit potentiale ud.

Jeg guider og støtter den enkelte og anvender forskellige redskaber som healing, coaching og familieopstilling. Jeg sammensætter sessionen og forløbet ud fra både min egen fornemmelse for dig og dine udfordringer – og naturligvis altid med din fulde accept.

Lyt eventuelt til mine tre samtaler med Inger Hjort fra connecte, og find inspiration til mere kærlighed og ro i dit liv.

Klik på titlen og få adgang med det samme.
Hvad er kærlighed?
Om at modtage kærlighed
Om at holde hjertet åbent

Er du værd at elske…
“Jeg kom til Nils med følelsen af at jeg ikke var værd at elske med mindre ALT i mit liv var perfekt. En følelse jeg har haft hele mit liv og har gjort at jeg intet selvværd har haft. Men efter en session fandt vi i samarbejde roden til de følelser, og med kærlighed og empati fik Nils hjulpet mig til at løse op og give slip. Dagen efter var jeg i kontakt med min bror og han havde kunne mærke forløsningen i systemet, via den session jeg havde haft med Nils (altså vel at mærke uden at han havde vist noget). Går verden i møde med kærlighed og selvtillid til at jeg er den perfekte version af mig som jeg er.
Jeg takker Nils for den uvurderlige hjælp og indsigt som han viser, og det kærlige møde som gør at man tør åbne op og vide at man bliver grebet i faldet”

Heidi Sejr

Vi kan finde din ro

Jeg vil hjælpe dig med at opnå større ro, glæde og balance i dit følelsesmæssige liv – til dig selv og andre. Giv slip på angst, stress og uro – genvind følelsen af mening.

Kontakt


Nils Rosted
Tlf: 41 17 46 07

Følg mig