Indre ro og selvkærlighed via Healing og Familieopstilling

Tidspunkt:
5. oktober – 7. oktober
5. oktober kl. 19:00 til 7. oktober kl. 16:00

Lokation:
Brunhøjvej 8, 8680 Ry

Hermed inviteres du til en weekend med familieopstillinger, healing, (guidede) meditationer, åndedræts- og energiøvelser.

D. 5. – 7. oktober 2018 tilbyder Nils Rosted og Christo Blaak (Padam) et weekendkursus “Healing og Familieopstillinger”.
Mininum 6, maksimum 10 deltagere.

Kurset Healing og Familieopstillinger kan hjælpe dig, at finde ud af hvorfor du har bestemte symptomer eller sygdomme, fysiske og/eller psykiske, eller hvorfor der er bestemte temaer i dit liv, der ser ud til at vende tilbage igen og igen (f.eks. følelser af forladthed, ensomhed, angst, vrede, mindreværd, sorg, osv.). Disse symptomer, sygdomme og temaer har altid en sammenhæng med ubearbejdet følelsesmæssigt stof.

På dette kursus kommer du til at “arbejde” meget konkret med dit personlige emne. Vi tager som regel udgangspunkt i dagligdags problematikker med fx. helbred, arbejde eller parforhold og finder ud af, hvorfra problemet stammer. Vi bruger forskellige healingsformer- og metoder: Familieopstillinger, (Reiki-)Healing, Deeksha, Hjertehealing, samt fysiske- og energiøvelser og fordybende meditationer. Dette vil hjælpe dig med at frigive energien der er bundet i disse forskellige gener/skavanker.

Praktisk:
Sted: Brunhøjvej 8, Ry

Overnatning:
http://www.visitskanderborg.dk/gudenaa/overnatning-taet-paa-gudenaaen
http://www.silkeborg.com/silkeborg/bed-breakfast/silkeborg-oest

Tider: Fredag 19-22, lørdag 10-21, søndag 10-16.
Pris: 2600 kr.
Beløbet bedes overført på konto 6516 3050087726. Mobilepay 41174607. (Nils Rosted). Husk at skrive dit eget og kursets navn.

Tilmelding:
nilsnro@gmail.com eller info@christo.dk
Efter tilmelding får du tilsendt en bekræftelse med flere oplysninger.

Baggrunds-info:
En familieopstilling kan hjælpe dig bl. andet med, at afdække ubevidste mønstre, du sidder fast i, med at forløse og give slip på emotioner du måske har båret for andre familiemedlemmer og med at få healet og tilgivet fortiden. Familieopstilling er en terapeutisk metode til at afdække de ubevidste prægninger, vi har med os fra det system, vi kommer fra, nemlig familien og slægten.

Denne weekend kommer til at handle om dyb healing og transformation af både personlige, såvel som (familie-)systemiske temaer. Målet er, at frisætte og understøtte energien i kroppen, både fysisk og psykisk. Således, at kroppen og systemet kan påbegynde sin egen healingsproces, og sætte kærligheden til os selv og dem vi holder af fri.
Det er egenlig det, det hele handler om: at sætte kærligheden fri..

Al healing handler om at blive hel. At komme mere i balance og harmoni med dig selv. Weekenden byder lejlighed til at gå dybere ind i dig selv og komme mere i kontakt med din essens og begynde at leve livet mere i et flow, med tro på dig selv. Et liv med mere lethed, frihed, åbenhed, klarhed og ro i sjælen.

Sagt efter det første kursus:
“Tusind tak for en skøn, transformerende og fordybende weekend, med varme, rummelighed, kærlighed, forståelse, grin, glæde og tårer. Jeg er rørt ind i hjertet og vil varmt anbefale et sådan kursus med en kombination af healing, meditation og familieopstilling, til andre.”
– Christina Grey Schuster.

“Jeg er meget ydmyg, rørt og taknemmelig over at have været en del af de dybt transformerende processer, som udspillede sig i løbet af kurset. Jeg synes det var en perfekt cocktail at kombinere healing og familieopstilling.
Det har gjort mig meget nysgerrig på at dykke dybere i dette univers…. Jeg mærker selv en dyb healing i kroppen finder sted lige nu, og ved at det kommer til at ændre mit liv…”
– Tina Grum

“Fantastisk og skøn dyb weekend i der havde sammensat Nils og Padam. Kan varmt anbefale alle at give sig selv denne oplevelse.”
– Lisbeth Stelmach.

“En vidunderlig og intens weekend! Kompetente, varme og humoristiske guider – og ditto medkursister – tusind tak !
– Agnete Gitte Holm

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:
Nils Rosted: 4117 4607, nilsnro@gmail.com, www.nilsrosted.dk
Christo Blaak (Padam): 5080 4001, info@christo.dk, http://christo.dk/

Kontakt


Nils Rosted
Tlf: 41 17 46 07

Følg mig